Videoväxel

T-meeting erbjuder ny unik Videoförmedlingsväxel med automatisk videosvarare, kösystem, faktureringssystem med mera. Video/Tal/Text för alla, med stöd även för funktionshindrade. Lika självklart som att man kan nå...

Telemedicin

FJÄRRVÅRD - fritt, mobilt och enkelt

T-Meetings hem-telemedicin gör det möjligt att genom alla slags aktiviteter, typer av teknik, system, teknologier och applikationer, möjliggör för vårdande enhet...

Voip/IP telefoni

Kompletta Lösningar

Vi kan erbjuda till såväl nystartade operatörer men också operatörer som är verksamma idag men saknar vissa delar i deras plattform för att utöka sina tjänster, eller har...

Videoväxel

Videoväxel
T-meeting erbjuder ny unik Videoförmedlingsväxel med automatisk videosvarare, kösystem, faktureringssystem med mera. Video/Tal/Text för alla, med stöd även för funktionshindrade. Lika självklart som att man kan nå varje annan telefonanvändare skall man kunna kontakta en annan person för video/tal och textkommunikation.

Videokommunikation har utvecklats mycket under senare år. Video över IP-nät har gjort det enklare att införa videokommunikation i företag och organisationer. Högre kvalitet med standardiserad HD video och nyare kommunikationsprotokoll som SIP finns nu tillgängligt på allt fler terminaler och till rimliga priser. Detta har gjort det möjligt för funktionshindrade med nedsatt hörsel och tal har med visuell kommunikation med video/tal/text förbättrat sina levnadsvillkor med kommunikation. Denna utveckling innebär också att allt fler organisationer internt kan erbjuda nya tjänster och effektivisera sin verksamhet med videokommunikation och även koppla upp sig mot externa kunder.

Användare är vana att över internet och telefonnät öppet kunna kommunicera med publika adressplaner utan tekniskt krångel. Med video har det motsatta varit sant. Normalt kan bara användare kommunicera med video internt (tex bara inom samma server, eller tjänst, där SKYPE användare kan bara ringa till andra SKYPE användare med video, Face time användare kan bara ringa till FaceTime användare med video, dvs brukarna är ?låsta? till en tjänst) eller med förprogrammerade destinationer. För att kommunicera med externa användare behövs mycket handpåläggning eller att man anlitar en Service Provider till dyra kostnader och ändå blir det krångligt.

Video är en realtidskommunikation precis som telefoni. Det behövs nummer planer men också konektivitet mellan olika standarder på terminaler, säkring av transportkapacitet, framkomlighet över nätverksutrustningar och publika, privata, mobila nätadresser.

Växlar som stödjer video med telefonister som kan förmedla videosamtal till rätt tjänst och person. Det finns många tillämpningar där man önskar förstärka kommunikationen med video/tal/text möjligheter. Förutsättningar är att man kan införskaffa terminaler till rimliga kostnader som är enkla att använda och är driftsäkra och ha nyttiga funktioner samt att det finns operatörstjänster så att man enkelt kan nå den man önskar kommunicera med.

Den största nyttan har hittills varit de som har funktionshinder med nedsatt hörsel och talförmåga samt videokonferenser internt i företag. Det har varit specialanpassade terminaler och föremål för statliga subventioner.

Det kommer fortsatt att finnas behov av specialanpassade terminaler och avancerad videoutrustning för konferenser. Men det har tillkommit både Appar och PC klienter med HD video, IP Video telefoner.

T-meeting har levererat Video och telefonilösningar med terminaler och abonnemang för förmedling av teckenspråk och språktolkning i många år.

Nu lanserar T-meeting en unik växel med telefonist för Video/tal och text.


Terminaler av olika slag (även med H264 HD video) kan enkelt kopplas samman. Systemet känner automatisk av terminalen hastighet och codec och transkodar så att kommunikation kan ske.

SBC Session Boarder controller inom T-Meeting plattformen är till för att enkelt hantera s.k. Nat traversal som gör det enkelt att kommunicera från lokalt nätverk alternativt mobilt data dvs löser olika router och brandväggsproblematiken som annars är vanligt problem inom videokommunikation.

Call center för företag, Myndigheter, Telemedicinska tjänster, Videoförmedlingstjänster samt Taltolkningstjänster, som önskar hantera effektiva kundkontakter med video/text/tal kommunikation har nu en robust, kostnadseffektiv, och behovsanpassad plattform som knyter deras tjänster med möjligheten att kommunicera med T-Meeting standalone video terminaler såväl T-Meeting kommande mjukvarubaserade videoterminaler.

Detta är öppen plattform, som är flexibel och inte låser våra kunder till endast T-Meeting videoterminaler, utan kan erbjuda tjänster där man tar emot bild/ljud/och text, även från andra SIP baserade terminaler som finns ute på marknaden. I T-meetings Videoförmedlingsväxel för Video/tal/Text finns stöd för (skräddarsydda tillägg kan adderas efter önskemål):
  • Förval IVR med video/tal/text s.k. IVVR. Interactive VideoVoice Respons.
  • Multipla svarsgrupper med video/tal/text med positionsangivelse i kö
  • Video/tal meddelande brevlåda
  • Telefonist med dynamisk in/utloggning i valfria svarsgrupper, attended och blind Video/voice call transfer
  • Statistik
  • Debiteringsunderlag för samtal och tjänster. T.ex. tolkning
  • Stöd för H264 med transcoding
  • SBC för stöd för nat traversal
  • Webbgränssnitt för administration/Telefonist/Status

Det unika med T-meeting?s lösning är att tillsammans med T-meeting video-terminaler finns en integration med teleoperatör, växel, datorstödd telefoni samt service och support. Det är en mycket kostnadseffektiv lösning och enkel att införa då ingen komplicerad integration är nödvändig.

Avsikten är att användare med Publika telefonnummer för tal/videostöd över IP ringer ett vanligt samtal till telefonist/växel. Vårdcentraler och andra servicefunktioner som kan förbättra sin kommunikation vid tex hörselnedsättning, kundsupport med video, ärendehantering där hörselskadade kan lämna sitt ärende med bild/teckenspråk i en videosvarare i de fall teckenspråkig personal ej kan svara direkt. Sedan kan vårdcentralen med få teckenspråkiga inom personalen, läsa av dessa video- meddelanden, och sedan lösa deras ärende för sina kunder som bara kommunicerar med bild, så att de får samma nivå av service som resten av hörande befolkning, men på ett ytterst kostnadseffektivt sätt. Samma plattform kan användas för samtal från blinda, dövblinda, och även för sjukvårdstjänster där bild, kvalité och tjänstens tillgänglighet spelar en viktig roll. T-Meeting utvecklar unika videokommunikationslösningar både i plattformsformat såväl i form av slutprodukter så att våra kunder han få hela kedjan, om så önskas, från plattform, till slutprodukter, eller välja delar av vår portfölj. Vår kund kan välja och skräddarsy sin videotjänst efter sina specifika behov.

För mera info eller offerter, kontakta oss.